WE CALL IT LIVING !

Alătură-te comunității noastre de dans! La Cobodancecenter, fiecare pas contează. Indiferent de nivelul tău, avem cursuri și evenimente gândite special pentru tine. Descoperă magia dansului, îmbunătățește-ți tehnica, și exprimă-te liber prin mișcare. Ești gata să faci primul pas? Contactează-ne pentru mai multe informații sau vizitează-ne direct la centrul nostru. Împreună, vom dansa spre visele tale!


Despre noi

Bine ai venit în universul Cobo Dance Center, unde fiecare pas de dans este o poveste. Fondat cu pasiune și dedicare, centrul nostru reprezintă un sanctuar al expresiei prin mișcare, un loc unde arta întâlnește comunitatea și unde fiecare dansator, indiferent de nivel, poate înflori.

Alege clasa potrivită pentru tine și schimbă-ți viața

La Cobo Dance Center, credem că dansul este pentru fiecare. Indiferent de vârsta sau nivelul tău de experiență, avem o clasă perfectă pentru tine. De la Hip Hop la Acro Dance și Street Dance, fiecare stil este o oportunitate de a descoperi o nouă parte a ta. Alege clasa care rezonază cu tine și alătură-te comunității noastre pline de energie și inspirație. Transformă-ți viața prin puterea dansului.

Concurs de dans.
Perfecționează-ți Talentul pentru Competiție.

La Cobo Dance Center, te invităm să descoperi mai mult decât simpla magie a dansului; îți deschidem drumul către o lume plină de posibilități infinite. Aici, pasiunea se întâlnește cu determinarea pentru a-ți sculpta talentul și a-ți ascuți abilitățile de dans, pregătindu-te astfel pentru competițiile de nivel înalt.

Credem cu tărie în potențialul fiecărui dansator și oferim o platformă unde poți testa și depăși limitele, expunându-ți talentul în cel mai strălucitor mod posibil. La Cobo Dance Center, te încurajăm să îți extinzi orizonturile, să participi la competiții de dans și să aspiri la premii impresionante. Indiferent de nivelul tău actual, începător sau avansat, avem resursele și suportul necesar pentru a-ți susține parcursul către excelență.

Alătură-te nouă și transformă-ți pasiunea într-un drum către succes. Prin dedicarea ta, poți ajunge să performezi pe scenele competițiilor de dans, demonstrând lumii întregi de ce ești capabil. Înscrie-te acum pentru a începe călătoria ta în lumea dansului și pentru a-ți lăsa amprenta pe scena artistică.

Concurs de dans.
Perfecționează-ți Talentul pentru Competiție.

La Cobo Dance Center, ne dedicăm dezvoltării talentelor și pregătirii dansatorilor pentru succesul pe scena competițiilor. Unind pasiunea cu disciplina, oferim o platformă unde fiecare pas contează și unde fiecare ritm te poate duce mai aproape de vârf. Alătură-te nouă pentru a-ți perfecționa tehnicile și a-ți exprima stilul unic în cadrul concursurilor de dans.

Tehnici de Hip Hop 0

Performanță Scenică 0

Coregrafie Creativă 0

Distracție 0

144 SĂLI DE DANS PLINE
51200 ZÂMBETE ÎMPĂRTAȘITE
25012 ORE DE ANTRENAMENT
300 EVENIMENTE ȘI WORKSHOPURI
× Contacteaza-ne pe whatsapp !