WE CALL IT LIVING !

Alătură-te comunității noastre de dans! La Cobodancecenter, fiecare pas contează. Indiferent de nivelul tău, avem cursuri și evenimente gândite special pentru tine. Descoperă magia dansului, îmbunătățește-ți tehnica, și exprimă-te liber prin mișcare. Ești gata să faci primul pas? Contactează-ne pentru mai multe informații sau vizitează-ne direct la centrul nostru. Împreună, vom dansa spre visele tale!

Începători - Intermediari

Acro Dance

Adelina Boldojar este fosta gimnastă de performanta, artist acrobat la Circul Metropolitan București și coregraf la clubul Cobo Dance Center.
Adelina s-a remarcat în rândul publicului larg și prin participarea sa la show-ul “Romanii au talent” unde a ajuns să facă parte din finaliști.
Construind o carieră artistică impresionantă, Adellina a colaborat cu cu circul Motropolitan încă din anul 2006 un în 2015 s-a finalizat cu angajarea permanenta pe postul de artist acrobat, a participat la numeroase
festivaluri atât naționale cât și internaționale, iar până în prezent se poate lăuda cu premii importante printre care premiul I, premiul publicului și premiul special la Festivalul Internațional de Circ din Albacete, Spania, premiul special Firebird Production la IDOL World Festival of Circus Art din Moscova și premiul I, premiu publicului în Franța Grenoble, acestea fiind unele din premiile câștigat de a lungul carierei sale.
În prezent, Adelina este profesoară la COBO DANCE CENTER.
Adelina va așteaptă la cursul ei de ACRO DANCE (4-10 ani, începători), în fiecare LUNI & MIERCURI de la 18:00-19:30!
Contactează-ne in formularul de contact sau pe Whatsapp !
× Contacteaza-ne pe whatsapp !