WE CALL IT LIVING !

Alătură-te comunității noastre de dans! La Cobodancecenter, fiecare pas contează. Indiferent de nivelul tău, avem cursuri și evenimente gândite special pentru tine. Descoperă magia dansului, îmbunătățește-ți tehnica, și exprimă-te liber prin mișcare. Ești gata să faci primul pas? Contactează-ne pentru mai multe informații sau vizitează-ne direct la centrul nostru. Împreună, vom dansa spre visele tale!

Intermediari

Hip Hop

Incepand din data de 27 Februarie, @itmustbefofo va asteapta in fiecare Marti de la orele 20:30 la cursul lui de HIP HOP????????

PRIMUL CURS ESTE GRATUIT!
???? Oferta speciala! Daca iti achizitionezi un abonament la finalul cursului de pe 27 Februarie beneficiezi de -10% reducere la primul tau abonament! ???? Nu rata sansa! ✨

‼️Participarea la curs se face doar prin preinscrieri.
Va asteptam.

Alin Pavăl aka Piciu vine Dorohoi și a inceput sa practice dansul la vârsta de 18 ani la el in oraș cu câțiva prieteni. Un an mai tarziu începuse sa faca parte dintr o trupa din Botoșani cu care a participat la diferite concursuri unde au ocupat mereu loc pe podium.

Activitatea de instructor de dans a inceput-o in anul 2013, iar 2 ani mai tarziu s-a mutat la București pentru a-si urma visul.
In București a inceput prin a fi instructor și dansator principal pentru Adda. De atunci, a colaborat cu artiști precum Liviu Teodorescu, Anda Adam, Alex Velea, Antonia, Irina Rimes, Macanache, Andra, Roxen etc.
Piciu va așteaptă la cursul său de HIP HOP intermediari (open class) în fiecare Joi de la 20:30
Contactează-ne in formularul de contact sau pe Whatsapp !
× Contacteaza-ne pe whatsapp !