WE CALL IT LIVING !

Alătură-te comunității noastre de dans! La Cobodancecenter, fiecare pas contează. Indiferent de nivelul tău, avem cursuri și evenimente gândite special pentru tine. Descoperă magia dansului, îmbunătățește-ți tehnica, și exprimă-te liber prin mișcare. Ești gata să faci primul pas? Contactează-ne pentru mai multe informații sau vizitează-ne direct la centrul nostru. Împreună, vom dansa spre visele tale!

Intermediari

Street Dance

 

Genil Hasim este un dansator-coregraf National si International. A debutat pentru prima data la vârsta de 14 Ani la o scoala din Constanța si la doar cativa ani, a devenit prim solist al teatrului de revista Fantasio.

 

Datorita profesionalismului, Genil a ajuns in Turcia unde a dansat in mai multe videoclipuri pentru numeroși artiști, printre cei mai cunoscuti numarandu se si Tarkan. De a lungul carierei a mai dansat pentru artisti internaționali cum ar fi Mohombi, Stromae, Rick Ross, etc. Timp de 8 ani de zile a rămas in Turcia și a continuat sa danseze si sa coregrafieze pentru artisti renumiti de acolo. Palmaresul sau a devenit impresionant: spectacole, turnee, videoclipuri, o frumoasa cariera de dansator si coregraf.
Întors in România a facut parte din Baletul Edi Stancu, a dansat alături de artiști romani și la numeroase emisiuni televizate: Dansez Pentru Tine, Vocea Romaniei, Romanii au talent etc.
In prezent, profesor la Cobo Dance Center

Genil va așteaptă la cursul său de INTERMEDIARI  (7-12 ani) în fiecare MARȚI & JOI de la 18:00-19:00 !
Contactează-ne in formularul de contact sau pe Whatsapp !
× Contacteaza-ne pe whatsapp !