WE CALL IT LIVING !

Alătură-te comunității noastre de dans! La Cobodancecenter, fiecare pas contează. Indiferent de nivelul tău, avem cursuri și evenimente gândite special pentru tine. Descoperă magia dansului, îmbunătățește-ți tehnica, și exprimă-te liber prin mișcare. Ești gata să faci primul pas? Contactează-ne pentru mai multe informații sau vizitează-ne direct la centrul nostru. Împreună, vom dansa spre visele tale!

Intermediari

Stage Choreo

@bogdanboanta este unul dintre cei mai cunoscuti coregrafi din Romania la ora actuala. Avand un background solid in dansul sportiv, pe care l-a început la Cluj, la Clubul de Dans Sportiv “Quickstep”, Bogdan a reusit sa faca performanta ca si coregraf și dansator in cadrul emisiunii “Dansez Pentru Tine” unde a castigat mai multe trofee cu echipele lui.
Incepand din 2016, Bogdan împreuna cu Andra Gheorghe (Cocuta) au infiintat trupa de dans “COBO DANCE COMPANY”, au semnat coregrafia și regia artistică a mai multor emisiuni tv precum “Vocea României”, “Vocea României Jr”, “Uite Cine Dansează” si “Dancing on Ice” si au coregrafiat show-urile de succes ale DELIEI, ANDREI si ale lui ȘTEFAN BĂNICĂ de la Sala Palatului!
De asemenea, au semnat coregrafia pentru mai multe filme internationale, reclame tv, videoclipuri, precum și coregrafia musicalurilor “Scripcarul Pe Acorperis” – Teatrul Evreiesc București și “Candide” – Teatrul de Musical și Operetă “Ion Dacian”.
S-a perfecționat urmând cursuri la Millenium Dance Complex și Broadway Dance Center si a participat la multe workshopuri naționale și internaționale.

Bogdan este și jurat internațional pentru competiția mondială “Dance World Cup”. 

În prezent, Bogdan conduce cu succes împreună cu Cocuta scoala de dans COBO DANCE CENTER care a produs campioni mondiale la categoriile Hip Hop și Commercial !
Bogdan va așteaptă la cursul său de STAGE CHOREO (open class, începători-intermediari) in fiecare MIERCURI & JOI de la 19:00 !
Contactează-ne in formularul de contact sau pe Whatsapp !
× Contacteaza-ne pe whatsapp !