WE CALL IT LIVING !

Alătură-te comunității noastre de dans! La Cobodancecenter, fiecare pas contează. Indiferent de nivelul tău, avem cursuri și evenimente gândite special pentru tine. Descoperă magia dansului, îmbunătățește-ți tehnica, și exprimă-te liber prin mișcare. Ești gata să faci primul pas? Contactează-ne pentru mai multe informații sau vizitează-ne direct la centrul nostru. Împreună, vom dansa spre visele tale!

Intermediari

Commercial Contemp

Cocuta
Danseaza de la 5 ani! A inceput cu gimnastica apoi cu baletul. La 9 ani a devenit elev al liceului de coregrafie “Floria Capsli” din Bucuresti. Dupa absolvirea liceului de coregrafie isi incepe cariera de dansator profesionist. Face parte din trupa de dansatori profesionisti a lui Cornel Patrichi. Face parte din cast ul primului musical montat in Romania, Musicalul “CHICAGO”, care s a jucat la Teatrul National Bucuresti, ca dansator si actor. Seria de musicaluri continua si in palamares se adauga musicalul “Romeo si Julieta” ( Teatrul de Opereta), musicalul “Mamma Mia”. La 22 de ani devine dansator si coregraf al emisiunii “Dansez pentru tine”, dansator, al productiilor “Romanii au talent” si “Vocea Romaniei”. Cativa ani mai tarziu face parte din formatul romanesc “ Dancing with the stars” ( Danseaza printre stele) unde este dansator/coregraf si concurent. In 2015 infinteaza trupa de dans COBO DANCE , impreuna cu Bogdan Boanta. Semneaza coregrafia pentru DELIA si implicit a seriilor de concerte de la Sala Palatului ( Pe aripi de vant, Deliria, Psihedelia, Acadelia). Semneaza coregrafia primului show de la Sala Palatului , marca ANDRA- Iubirea schimba tot. Coregraf si Director artistic al emisiuniilor “Uite cine danseaza” , coregraf “ Vocea Romaniei “ si “Vocea Romaniei Junior”, Director artistic si coregraf “Dancing on Ice” Romania. Cativa ani la rand si a perfectionat cunostintele in dansul comercial, jazz si mai ales dansul contemporan facand studii si workshopuri la BROADWAY DANCE CENTER- New York si MILLENNIUM DANCE COMPLEX – Los Angeles. Face parte din juriul celui mare mare concurs de dans din lume – DANCE WORLD CUP, unde a jurizat finalele din India, Hong Kong, Macao, Bulgaria, Italia, Portugalia, Beijing.A semnat coregrafia musicalului “Scripcarul pe acoperis” ( Teatrul evreiesc de stat). Coregraf Musicalul Candide – Teatrul National de Opereta si Musical “Ion Dacian”. A facut parte din juriul show ului de dans “ Imi place dansul”.
Cocuta va așteaptă la cursul ei de COMMERCIAL CONTEMP (open class, începători-intermediari) in fiecare Miercuri de la 20:00!

Contactează-ne in formularul de contact sau pe Whatsapp !

× Contacteaza-ne pe whatsapp !