sandulescu
Alex Săndulescu s-a nascut in Bucuresti si a descoperit dansul la varsta de 16 ani odată cu participarea la balul bobocilor unde a avut un moment de dans in care il imita pe renumitul Michael Jackson: “In momentul in care am aflat cine este Michael Jackson si piesele acestuia, am realizat ca DANSUL este menirea mea, m-a inspirat foarte mult si am visat sa ajung sa dansez ca el”.
Fiind mânat de aceasta dorința, Alex s-a antrenat foarte mult, astfel ca, in foarte scurt timp a ajuns sa fie unul dintre cei mai căutați dansatori și coregrafi din Romania. 
In cei 10 ani de activitate in lumea dansului, Alex a făcut parte din multe proiecte precum: “Celebrity Duets“ MTV Liban, emisiunea “Imi place Dansul” (finalist), musicalul “Mamma Mia” unde a fost atat dansator cat și actor. De asemenea, a colaborat cu mulți artiști romani: Antonia, Inna, Alina Eremia, Andra, Mira, Smiley etc. 
Având ca deviza “Dansul pentru mine este un mod de viata”, Alex spune ca dansul l-a educat si l-a motivat sa fie cine este astăzi, adică un performer și un coregraf cat se poate de versatil. 
Alex Săndulescu va așteaptă la cursul sau de MTV COMMERCIAL începători (8-14 ani) ! 
Scroll to Top