adelina
Adelina Boldojar este din București și spune că sportul a ales-o pe ea la vârstă de 3 ani și jumătate, în urmă unei selecții la grădiniță. Astfel și-a început ea cariera în gimnastică artistică.  

A studiat în București la un liceu sportiv, continuând cu studiile superioare cu același profil, specialitate gimnastică artistică la care s-au adăugat atât studiile de pedagogie cât și cele de formator. 

A participat la competiții naționale și internaționale și și-a finalizat carieră de gimnastă la vârstă de 15 ani. 
Apoi și-a început carieră de artist acrobat, la sol și aerian la Circul Metropolitan, unde a descoperit o mare pasiune pentru a performa în față unui public numeros și s-a îndrăgostit de aplauzele și zâmbetele acestuia. 
Această nouă pasiune de artist acrobat a condus-o pe Adelina spre numeroase festivaluri, concursuri internaționale, unde a obținut rezultate spectaculoase: Premiul I la Festivalul Internațional de Circ din Spania, Premiul I la Festivalul Internațional de Circ din Belgia, Premiul II și Premiul III la Festivalul Internațional de Circ din Franța, Premiul III la Festivalul Internațional de Circ din Ungaria și lista continuă. 
De asemenea, a participat la numeroase stagiuni și spectacole peste tot în lume și a ajuns și în FINALĂ emisunii “Românii Au Talent”.
 
Adelina va așteaptă la cursul sau de ACRO DANCE!
Scroll to Top